Proiectul „Competiţia Fluturaşii Curcubeului”

 

Centrul de Informare Comunitară din cadrul B. J. „Gh. Asachi” a implementat Proiectul „Competiţia Fluturaşii Curcubeului”, realizat în colaborare cu Şcoala „G. Călinescu”, structurat într-o serie de activităţi cultural-educative pentru copii, reprezentate fiecare de un anume fluturaş. Participanţii instruiţi sunt elevii clasei I A de la şcoala parteneră.

Proiectul aparţine programului „Competitivitatea în lumea copiilor” şi s-a lansat în data de 2 aprilie, prin „Fluturele harnic în Europa verde”.

Următoarea activitate a fost concursul bilingv de recitat „Primăvara, Printemps, Spring: Bine ai venit! Soyez bienvenue! Welcome!”, organizat de Fluturele recitator, desfăşurat în data de 5 aprilie.

Cu ocazia „Zilei Europei”, în data de 9 mai Fluturele artist a reprezentat Atelierul de pictură „Europa fără violenţă”.

Pe 25 mai, Fluturele iubitor i-a invitat pe copii la Asociaţia Nevăzătorilor din România – Filiala Iaşi, unde au aflat şi descoperit lucruri noi, acţiune ce a purtat numele „Deşi diferiţi, suntem la fel!”.

Cu ocazia Zilei Internaţionale a Copilului, pe 1 iunie Fluturele povestitor a organizat un concurs de scenete: „Îmi cunosc drepturile, îmi cunosc obligaţiile”, iar Fluturele inimos i-a învăţat pe copii sa-şi cultive sentimentul de a împarţi cu ceilalţi, prin acţiunea „Îmi împart inima cu tine!”.

Fluturele viitorului a reprezentat „ABC-ul calculatorului şi cum să ne comportăm în bibliotecă”, ce a avut loc la sediul Filialei „Mihail Sadoveanu”, în data de 15 iunie.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s