Concursul Dragobetele sărută fetele – Regulament de participare

 

Biblioteca Judeţeană „Gh. Asachi” şi Revista culturală Cronica îi invită pe liceenii ieşeni să participe la concursul Dragobetele sărută fetele. Acesta va consta în redactarea unei declaraţii sau scrisori de dragoste adresate fiinţei iubite (existentă sau imaginară).

Documentul nu va avea mai mult de 2500 de caractere (sau 350 de cuvinte), scrise în Times New Roman, cu corp 12 şi spaţiere de 1,5. Puteţi semna scrisoarea / declaraţia de dragoste cu un pseudonim, dar este nevoie, pentru a vă putea înmâna un eventual premiu, de datele dumneavoastră de contact. Nu vor fi luate în considerare decât creaţiile originale, la a căror redactare autorii nu au apelat la surse precum internetul sau alte surse bibliografice. Declaraţiile şi scrisorile care nu vor respecta această cerinţă vor fi descalificate.

Termenul limită pentru trimiterea declaraţiilor şi scrisorilor de dragoste este 22 februarie – 10 martie 2013. Acestea vor fi trimise pe adresa de e-mail a Bibliotecii Judeţene „Gh. Asachi” – bibiasi@hotmail.com, iar la Subiect se va nota Pentru Concursul Dragobetele sărută fetele.

Cele mai bune declaraţii şi scrisori de dragoste vor fi publicate în paginile  Revistei culturale Cronica. Câştigătorii vor fi anunţaţi (numele câştigătorilor vor apărea pe site-ul bibliotecii) şi vor primi premii constând în cărţi, reviste şi abonamente, dar şi diplome. Premierea va avea loc la Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” Iași.

Succes tuturor participanţilor!

Regulamentul de participare.doc

dragobetele saruta fetele2013

Un comentariu la “Concursul Dragobetele sărută fetele – Regulament de participare

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s