TEENSFORMERS – votează și tu pentru succes!

Teensformers

Lipsiți de abilitățile și cunoștințele necesare pentru tranziția între școală și serviciu, cei 34000 de liceeni din județul Iași își încep drumul spre generația pierdută, cum sunt numiți șomerii tineri. Asta pentru că în România 23% dintre tinerii sub 30 de ani sunt șomeri, un procent de 4 ori mai mare decât în rândul populației adulte.

Ajută-ne să demonstrăm că liceenii din Iași nu sunt o generație pierdută! Votează și tu proiectul TEENSFORMERS, propus de Biblioteca Județeană Iași și Asociația pentru dezvoltare comunitară AD Plus în competiția Idei din Țara lui Andrei. Proiectul nostru vrea să transforme ruta acestor tineri absolvenți de liceu într-una spre succes. Vom dezvolta un workshop prin care 300 de liceeni vor învăța ce trebuie să facă azi pentru a-și mări șansele de reușită profesională în anii care vin și un portal de orientare în carieră și dezvoltare profesională. Adolescenții vor fi evaluați individual de către un psiholog care îi va ajuta să afle ce meserie li se potrivește mai bine, ce calități pot valorifica, ce puncte slabe mai au de corectat. Ei vor putea experimenta situații asemănătoare celor de la un interviu, vor învăța reguli de bază pentru un CV de succes. Site-ul dezvoltat prin proiect va fi unul exclusiv pentru liceeni, cu informații legate de burse, concursuri, stagii de practică, facultăți, slujbe de vară și multe ponturi pentru succes. La finalul proiectului, vom include toată experiența noastră într-un ghid, oferit gratuit unui număr de 1500 de elevi.

Tot ce trebuie să faci e să dai click pe link-ul de mai jos, să îți faci un cont și să votezi. Votul tău poate ajuta 300 de liceeni să aleagă cu încredere și discernământ următorul pas. Pentru ei, viitorul începe azi!

Procedura de votare e simplă, trebuie doar să vă faceți un cont pe site, apoi să votați. Iată pașii:

1. Click aici: http://www.taraluiandrei.ro/user/inregistrare

2. Completați toate datele, inclusiv mobilul, bifați Sunt de acord cu termenii, apoi apăsați Creare cont.

3. Verificați mail-ul, apăsați link-ul de confirmare din emailul de la Țara lui Andrei. În acest moment veți primi un SMS cu un cod

4. După ce introduceți codul din SMS, puteți vota. Ca să găsiți proiectul nostru căutați după județ (Iași), proiectul TEENSFORMERS.

5. ATENȚIE, PUTEȚI VOTA DOAR UN SINGUR PROIECT!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s