Cursuri de pictură pentru copii de 6 – 10 ani: Ora de pictură

 

Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” invită copiii cu vârste cuprinse între 6 și 10 ani să se înscrie la cursurile Ora de pictură, moderate de d-na Rodica Druță, artist plastic.

În perioada 5 august – 6 septembrie 2013, la Sediul central al Bibliotecii (incinta Galeriilor Comerciale „Ștefan cel Mare și Sfânt” – Bd. Ștefan cel Mare și Sfânt nr. 10, Iași) se vor desfășura ateliere de pictură cu durata de o oră, de două ori pe săptămână, în care se vor învăța și exersa diferite tehnici moderne de pictură și îmbinare a culorilor.

O modalitate foarte eficientă pentru dezvoltarea imaginației și a simțului artistic al copilului, într-un cadru distractiv și recreativ! Profitați de această ocazie și oferiți-le micuților un strop de culoare în această vacanță!

Înscrierile se vor face din data de 15. 07. 2013, la e-mail: mihaela.morariu@bjiasi.ro și tel.: 0743 416839, de unde se vor primi și stabili informațiile suplimentare, legate de zilele și orele în care se vor organiza cursurile, în funcție de cerințele viitorilor participanți.

Copiii sunt rugați să își aducă de acasă: imaginația și cheful de pictat! Vă așteptăm cu drag!

image description

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s