Ce poți face vara asta la bibliotecă?

Începând cu data de 5 august 2013, Biblioteca Judeţeană Gh. Asachi Iaşi vă oferă o serie de cursuri și ateliere de vară gratuite, cu tematică variată, pentru toate vârstele și gusturile!

Cursurile vor fi moderate atât de bibliotecari cât și de colaboratori voluntari ai bibliotecii, specialiști în tematicile abordate.

Oferta de programe este structurată în funcție de categorii de vârstă și se adaptează intereselor publicului larg.

Astfel, copiii vor putea participa la atelierul de arte plastice Ora de pictură şi cursuri de limbă şi civilizaţie coreeană, ce le oferă un cadru distractiv în care își vor îmbogăți imaginația, simțul artistic și cunoștințele.

Adolescenţii şi tinerii adulţi sunt aşteptaţi la cursurile de Bune maniere online şi offline, unde vor descoperi normele de comportare în comunicarea directă și spațiul virtual şi la cele de Blogging şi jurnalism, pentru a fi ghidați cu diverse informații și tehnici referitoare la redactarea de articole pe unele bloguri, respectiv la activitatea de jurnalism.

Pentru seniori se vor organiza cursuri de inițiere în utilizarea calculatorului și a internetului, în parteneriat cu Centrul Multicultural pentru Vârsta a Treia, care le oferă un spațiu propice pentru socializare și petrecerea timpului liber.

De asemenea, alte două programe vor debuta în luna august: Exist, deci mi-e foame!, constând în serii de ateliere de nutriţie şi slăbit sănătos şi Lectură şi scriere creative, la care se pot înscrie persoane de toate vârstele, dat fiind caracterul general al acestora.

Participarea la toate cursurile și atelierele organizate de bibliotecă este gratuită, constituirea grupelor făcându-se în ordinea înscrierilor, în limita locurilor disponibile.

Pentru înscrieri și informații suplimentare legate de data de începere, locul de desfășurare și orarul cursurilor, Biblioteca Județeană Gh. Asachi Iași vă stă la dispoziție, la telefon: 0757687618 sau e-mail: programe@bjiasi.ro.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s