Așteptăm înscrieri pentru o nouă serie de curs „E-tiquette, please!ˮ: 20-23 augut 2013

 

Logo-300x260Ai între 14 și 19 ani? Vara asta ai șansa să devii o adevărată lady sau un gentleman cu acte în regulă! La Biblioteca Județeană Iași organizăm un curs de 4 zile în care vom vorbi despre reguli de comportare civilizată, sfaturi și ponturi utile în interacțiunea online sau față în față. Vorbim despre eticheta conversației, eticheta la telefon, limbajul corpului, eticheta în locuri publice. În partea a doua a cursului vorbim despre cum să fii manierat pe net, cum să-ți gestionezi prezența virtuală pentru reușita personală și profesională, cum să te ferești de hărțuirea online. Vei învăța toate acestea și multe altele prin exerciții, jocuri și aplicații practice. La absolvire primești, pe lângă certificatul de lady sau gentleman, un ghid de bune maniere online și offline, util în fiecare zi.

Participarea la atelierele E-tiquette, please este gratuită pentru utilizatorii înscriși la Biblioteca Județeană Gheorghe Asachi Iași. Nu ai încă permis la bibliotecă? Te poți înscrie până pe 20 august, sau chiar în prima zi de curs.

Cursul se desfășoară între 20 – 24 august, orele 10 – 13, la sediul central al bibliotecii, din Bd. Ștefan cel Mare nr. 10. Iată LOCAȚIA NOASTRĂ pe hartă.

Ca să te înscrii la curs, e suficient să completezi formularul online, disponibil AICI.  ( Nu uita să completezi toate câmpurile și să apeși butonul Trimite!) Vei primi de la noi un telefon de confirmare a înscrierii, în maxim 24 de ore de la primirea formularului de înscriere.

Precizare: pentru această serie, primim aplicații până la completarea unei grupe de 20 de participanți.  După completarea seriei, cei care solicită înscrierea la cursul E-tiquette, please vor fi incluși pe lista de așteptare pentru serii ulterioare, începând cu luna octombrie. Te vom ține la curent cu stadiul înscrierilor pe acest site, pe pagina de Facebook a proiectului: https://www.facebook.com/stiintabunuluisimt, precum și pe pagina de Facebok a bibliotecii: https://www.facebook.com/BibliotecaJudeteanaIasi.

Pentru detalii suplimentare, scrie un mail la adresa: diana@despremaniere.ro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s