Tips for study in the USA!

 

Vrei să aplici pentru a studia în SUA? Vino la Biblioteca Judeţeană “Gh. Asachi” Iaşi, la American Corner!

Aici poți găsi resursele informaţionale necesare: cărţi (LSAT, SAT, TEOFL, GRE), CD-uri, reviste, pliante şi alte materiale informative, care îţi pot fi de folos în pregătirea ta pentru a studia la o şcoală din SUA.

De asemenea, în baza parteneriatului existent între bibliotecă şi Ambasada SUA la Bucureşti, American Corner este puntea de legătură către Educational Advising Center de la  Comisia Fulbright (cea mai importantă sursă de informare din ţară privind învăţământul superior din SUA).

Acest Centru, de la inaugurarea sa în 1993, a sprijinit peste 100.000 de studenţi români, oferind informaţii detaliate şi îndrumări de specialitate cu privire la sistemul de învăţământ american, la programele de studiu de la colegii şi universităţi, cerinţele de admitere, procedurile de solicitare, surse de finanţare, interviu pentru viză, etc. Dispune, de asemenea şi de o bibliotecă bine dotată de cataloage, ghiduri, cărţi de referinţă, directoare, actualizată în mod regulat prin granturi EducationUSA.

Pentru mai multe informaţii vă aşteptăm la sediul bibliotecii, ne puteţi trimite un mesaj la: american.corner@bjiasi.ro sau pe facebook: https://www.facebook.com/BibliotecaJudeteanaIasi.

Această prezentare necesită JavaScript.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s