S-a încheiat prima serie a Cursului de IT pentru seniori

 

Prima serie a cursurilor de IT pentru seniori, organizate de Biblioteca Județeană “Gh. Asachi” Iași, în parteneriat cu Asociația Modern Women’s Club s-a încheiat joi, 12 septembrie 2013. Cursul s-a desfășurat la Centrul Cultural Multifuncțional pentru vârsta a treia, deschis în scopul de a răspunde nevoilor acestei categorii de vârstă.

Aici, timp de 4 săptămâni, participanții au fost inițiați în utilizarea calculatorului și a internetului, punându-se accent pe noțiuni practice, legate de regăsirea pe internet a informațiilor utile în viața de zi cu zi, precum și pe utilizarea unor aplicații menite să faciliteze comunicarea cu rudele și prietenii aflați la distanță: e-mailul, mesageria instant, platforme de socializare. Trainer a fost Andrei Burdea, bibliograf la Biblioteca Județeană “Gh. Asachi”, secondat de Loredana Albert, voluntar al Asociației Modern Women’s Club.

Continuăm cu cea de-a doua serie de curs, care va începe săptămâna viitoare, în locația menționată, moderată de aceeași traineri.

Această prezentare necesită JavaScript.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s