Cursuri gratuite de Limba engleză pentru seniori

~ Nu există vârstă pentru învăţarea unei limbi străine! ~

American Corner  Iaşi a ales să deschidă seria  Cursurilor de limbă engleză pentru seniori  pe data de 1 octombrie, declarată în 1990 Ziua  Internaţională a Persoanelor în Vârstă.

Aceste cursuri au venit ca răspuns la solicitările cititorilor pensionari care doresc să înveţe limba engleză pentru a se descurca în călătorii, atunci când folosesc calculatorul şi internetul sau în alte situaţii care necesită minime cunoştiinţe de limba engleză.

Deşi pornisem la drum cu un profesor voluntar şi cu o singură grupă (11 întâlniri săptămânale, a câte 2 ore), acum acest program a devenit semipermanent, cuprinzând 7 grupe, cursurile urmând a se desfăşura până în luna iunie 2014. Solicitările au fost mai mari decât ne-am aşteptat, peste 100 de persoane au dorit să se înscrie la cursuri, confirmând încă o dată necesitatea acestor cursuri.

Programul a prins viaţă datorită profesorilor voluntari: doamna Mirela Buzilă, doamna Magda Popa, doamna Simona Lupu, doamna Alina Popov şi cu sprijinul susţinut al doamnei Irina Prodan, inspectorul de limba engleză de la Inspectoratul Şcolar Judeţean Iaşi.

Această prezentare necesită JavaScript.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s