Conferința “Elitele ieșene în contextul cultural românesc al secolului al XIX-lea”. Premierea participanților la Concursul “Autori: copiii! – lumea ca metaforă și culoare”

 

Pentru că Iașul este încă în sărbătoare, la Biblioteca Județeană “Gh. Asachi” vom vorbi mâine despre importanța orașului Iași în cultura românească.

Vineri, 18 octombrie 2013, sunteți invitați la Conferința “Elitele ieșene în contextul cultural românesc al secolului al XIX-lea”, susținută de istoricul Liviu Brătescu. Evenimentul va avea loc de la ora 16,  în Sala de Lectură a Bibliotecii Județene “Gh. Asachi” Iași (Bd. Ștefan cel Mare nr.10, în incinta Galeriilor Comerciale Ștefan cel Mare).

Cu această ocazie, Biblioteca va prezenta publicului o publicație proprie: Sărbătoriții din Cetate – Dicționar biobibliografic al personalităților ieșene aniversate în anul 2013.

În cadrul acestei activități va avea loc și festivitatea de premiere a participanților la Concursul național de creații literare și plastice “Autori: copiii! – lumea ca metaforă și culoare”.

afis elitele iesene

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s