BiblioZen

bibliozen  Proiectul BiblioZen – Iniţiere în spiritualitatea contemporană se adresează tuturor membrilor comunităţii ce sunt interesaţi de informaţii din zona curentelor spirituale contemporane. Pentru această categorie de public, Biblioteca Judeţeană „Gh. Asachi” Iaşi propune organizarea unei serii de întâlniri având ca temă diverse practici şi sisteme spirituale, întâlniri moderate de specialişti în domeniu. Acestea vor avea loc lunar, începând cu luna noiembrie 2013 şi vor continua până în luna mai 2014. Participarea la întâlniri este gratuită. În acelaşi timp, urmărim să sondăm interesul publicului pentru diverse tematici şi personalităţi din zona curentelor spirituale, pentru a ajusta în funcţie de cerinţele publicului şi oferta de carte a Bibliotecii Judeţene „Gh. Asachi” Iaşi. Proiectul este realizat în colaborare cu psihologul Luminiţa Dana Leonte, preşedintele Asociaţiei „Om Nou, Conştiinţă Nouă”. Perioada de înscriere pentru fiecare atelier va fi de 10 zile înainte de desfăşurarea propriu-zisă. Vă puteţi înscrie la Centrul de Înscriere şi Referinţe al Bibliotecii Judeţene „Gh. Asachi” Iaşi sau completând un formular online.

Atelierele organizate prin proiectul BiblioZen sunt:

Diana Laura Ciubotaru: Atelier de transformare personală: Dezvoltă-ţi o minte extraordinară

Luminiţa Dana Leonte:  Miracolul gândirii pozitive – bucurie, mit sau adevăr

Niculina Gheorghiţă: Alege să trăiești ușor, frumos și bine!

Alexandra Lupu: Tu chiar poţi să-ţi creezi o zi magnifică!

Constantin Cristian Ţurcanu:  Etape ale însănătoşirii, trezirii şi împlinirii sufletului

Letiţia Lucescu:  Vârstele încrederii

Mihaela Palade – Gheran şi Catrinel Zaharia:  Bucuria de a Fi

Pentru detalii suplimentare, vă stăm la dispoziţie şi pe e-mail: bibliozeniasi@gmail.com

11 comentarii la “BiblioZen

  1. Pingback: IasiNews.ro

  2. Va rog sa actualizati linkul catre pagina atelierului nr.4. Eu asteptam un update aici si am aflat intamplator pe Facebook. Multumesc.

  3. Va felicit pentru organizarea unor conferinte extrem de utile in iuresul vietii de acum, care ne amintesc de adevarata valoare si sens al vietii.

  4. Pingback: BiblioZen, ateliere de iniţiere în spiritualitatea contemporană la Biblioteca Judeţeană Iaşi | iasifun.ziaruldeiasi.ro

    • In data de 6 iunie la orele 18.00 la Casa de Cultura A municipiului Iasi „Mihai Ursachi”, in Parcul Copou, va avea loc evenimentul caritabil „Manifestarea puterii interioare”, un eveniment tip Concert-Conferinta, unde este invitat sa ne vorbeasca Dn-ul Florin Gheorghita, iar muzica va fi sustinuta de formatia Devas din Brasov.
      Va asteptam.

  5. Pingback: Cultura ieșeană. Top 3 invizbilitate (partea a doua) – 7est.ro – 2016 Stiri iasi, stiri locale, nationale si internationale

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s