Exist, deci mi-e foame!

  banner

Noiembrie 2013: o nouă serie de ateliere gratuite de nutriție   

În luna noiembrie, la Biblioteca Județeană Iași continuă seria atelierelor pe teme de alimentație sănătoasă moderate de nutriționistul Adina Rusu. Participarea la ateliere este gratuită pentru toți utilizatorii bibliotecii. La solicitarea participanților de la primele ateliere derulate în august – septembrie, noua serie de ateliere va avea ca temă principală legătura dintre alimentație și frumusețe.  Vom organiza 3 ateliere cu următoarele teme:

– Alimentația și frumusețea, 9 noiembrie, ora 11.

– Nutriția anti-aging, 16 noiembrie, ora 11.

– Dieta și bolile de piele, 23 noiembrie, ora 11.

Atelierele vor avea loc la Sediul central al Bibliotecii Județene Iași, aflat în Bd. Ștefan cel Mare, nr.10, în incinta Galeriilor Comerciale Ștefan cel Mare. Vă puteți înscrie la bibliotecă, la Centrul de înscrieri și referințe, sau online, completând formularul disponibil mai jos:

formular de inscriere

August 2013: debutul atelierelor de nutriție

Tu cum stai cu greutatea? Cât de sănătos mănânci? Care e formula magică pentru a-ţi păstra greutatea ideală? Şi cât de eficiente sunt pastilele şi dietele pe care ţi le recomandă călduros unii sau alţii? Proiectul Exist deci mi-e foame încearcă să îţi răspundă la toate aceste întrebări şi la multe altele, pe care te invităm să le formulezi chiar tu. Îţi va răspunde un specialist nutriţionist, cu recomandări şi sfaturi pertinente şi personalizate.  Începând de sâmbătă, 10 august 2013, eşti invitatul nostru la Seria de ateliere gratuite pe teme de nutriţie şi slăbit sănătos, organizate de Biblioteca Judeţeană „Gheorge Asachi” Iaşi.

meniuÎţi poţi alege unul, două sau toate felurile din meniu, în acest caz abuzul nu îngraşă. În afară de specialitățile din meniu, prezenţa la cel puţin un atelier îţi aduce, ca desert, şi o evaluare personalizată a stării tale de nutriţie, pe baza unui chestionar pe care îl completezi la bibliotecă.

Când: atelierele au loc în fiecare sâmbătă, timp de 6 săptămâni, începând cu 10 august 2013, de la ora 11.

Unde: la Biblioteca Judeţeană „Gheorghe Asachi” Iaşi, la sediul central. Dacă încă nu ştii unde ne găseşti, vezi localizarea noastră pe hartă, AICI.

Cum te înscrii: vii la Bibliotecă (ocazie cu care îţi refaci provizia de lecturi ) şi completezi un formular sau completezi formularul online. Efectuăm înscrieri pe tot parcursul proiectului, până la terminarea seriei de ateliere. Te poţi înscrie la unul sau mai multe ateliere, în funcţie de ce te interesează.

Cine: atelierele sunt pentru public de orice vârstă, iar acest proiect se datorează, în cea mai mare parte, colaborării voluntare şi susţinute a  specialistului în domeniu, care va modera atelierele şi va oferi evaluările personalizate, nutriţionistul Adina Rusu.

Stai cu ochii pe noi, în curând vei primi, pe această pagină, ultimele noutăţi despre derularea programului, precum şi multe informaţii legate de o alimentaţie cât mai sănătoasă.

Pentru orice fel de informaţii şi detalii suplimentare te invităm să  laşi un comentariu la acest articol, să ne scrii la adresa programe@bjiasi.ro sau să suni la tel: 0757687618.

13 comentarii la “Exist, deci mi-e foame!

  • Buna ziua, mulțumim. Și noi așteptăm cu nerăbdare debutul programului.Un atelier durează între 1 oră și jumătate și 2 ore, asta depinde și de numărul de participanți, întrebările din public. Vă așteptăm sâmbătă, la primul atelier, de la ora 11!

 1. Pingback: Oportunitate pentru ieşenii care vor să scape de kilogramele în plus. Cursuri de nutriţie gratuite la Biblioteca “Asachi”

 2. astazi am aflat despre acest program…probabil ca sambata viitoare voi fi si eu prezent la al 2-lea atelier…am 135 de kg si as dori sa-mi schimb stilul de viata ( cel putin in privinta alimentatiei ) , poate voi reusi sa dau macar 20 de kg jos..la 1.90 m. , cat am ,car zilnic un sac de ciment in spate …;)

 3. A fost o intilnire foarte interesanta cu multa informatie pe intelesun tuturor!!!!!
  Multumim si multa bafta in continuarie!!!!!!!

 4. Pingback: Ateliere gratuite de nutriţie la Biblioteca „Gh. Asachi” | iasifun.ziaruldeiasi.ro

 5. Pingback: Noi ateliere gratuite de nutritie la Biblioteca Judeţeană „Gh. Asachi” | iasifun.ziaruldeiasi.ro

 6. Pingback: Ateliere gratuite de nutriție la Biblioteca Judeţeană „Gh. Asachi” – In Oras – Iasi

 7. Pingback: Ateliere gratuite de nutriţie la Biblioteca Judeţeană „Gh. Asachi” Iaşi – In Oras – Iasi

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s