Concursul „Polițist pentru o zi!”

 

Lista câștigătorilor, premiați în data de 2 octombrie 2013, este diponibilă AICI.

Toţi elevii cu vârste cuprinse între 9 şi 14 ani pot participa, începând cu data de 18 septembrie 2013 la Concursul „Polițist pentru o zi!”, lansat de Biblioteca Judeţeană “Gh. Asachi” Iaşi, în colaborare cu Inspectoratul Judeţean de Poliţie Iaşi în cadrul Săptămânii prevenirii criminalităţii (30 septembrie – 4 octombrie), ediţia 2013 sub titlul proiectului: SIGURANŢA TA CONTEAZĂ!

Concursul se desfăşoară pe două secţiuni: povestiri-eseu-poezie, de maxim 1.000 de cuvinte şi desene-pictură-colaje în alb-negru sau color. Pot fi abordate tematici diverse, toate legate de ceea ce înseamnă meseria de poliţist şi cu ce te poţi confrunta în această activitate.

Înscrierea lucrărilor se face până la data de 30 septembrie 2013.

Primii trei clasaţi la ambele secţiuni vor primi premii ce vor consta în cărţi de ficţiune şi materiale informative pe temele specifice concursului.  Toate lucrările înscrise în concurs vor primi un Certificat de Participare.

Pe 2 octombrie ne vom întâlni la Gala de Premiere la Biblioteca Judeţeană “Gh. Asachi” Iaşi, unde vom afla mai multe despre diferite subiecte legate de prevenirea infracţionalităţii la nivel local şi european cu sprijinul invitaţilor şi-i vom sărbători pe cei câştigători. Vom discuta, vom admira expoziţia celor mai bune lucrări ale  participanţilor, vom schimba impresii. Toate lucrările câştigătoare vor fi postate pe pagina proiectului la adresa: https://bjiasi.wordpress.com/siguranta-ta-conteaza/

Pentru mai multe detalii despre condiţiile de participare, regulament şi concurs, vă rugăm să consultaţi pagina de blog https://bjiasi.wordpress.com/siguranta-ta-conteaza/ sau să ne scrieţi un e-mail la: lili.zanet@bjiasi.ro

SUCCES!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s